Post by palmrabygepho on Feb 5, 2022 22:45:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ body generátora kódov ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
Odinštalovanie. Neexistujú žiadne návody, ako bojovať s bossmi. Snažil som sa bojovať s opatrovníkom. Koniec bol tiež extrémny, keďže mám len deväť. Najhoršia aplikácia.
Táto hra je pekná, ale príšery ma nepustia, aby som zachránil bieleho medveďa. A yeti tiež nie je pekný, pretože má magické schopnosti, ktoré my nemáme, takže pozri tento problém.
Dal som jej iba 3 hviezdičky, pretože hra je len ďalším platformovým klonom. Príbeh je zvláštny. Hudba začne byť otravná už po 5 sekundách. fakt neodporúčam. Pokiaľ nechcete vidieť, aké je to zvláštne.
[3D Platformer] Super Bear Adventure アドベンチャー ulq
Stiahnuť ▽ [3D Platformer] Super Bear Adventure APK pre Android [3D Platformer] Super Bear ... Stiahnuť ▽ Block Craft 3D:Building Game APK pre Android
Obama Dark Adventure 4
PK XD - Play with your Friends – Aplikácie v službe Google Play
[3D Platformer] Super Bear Adventure Kalandjátékok ejz
Snažím sa to stiahnuť, ale jednoducho mi to nedovolí, aby recenzie vyzerali dobre, musí to byť zábava
Táto hra je...............Pekná....myslím. Mám rád tie miesta, ale ten obrovský dom MMMMMMMMM je tak ťažké dostať sa do tempa k inému a tie krysy ooooooh, lezú mi na nervy a misia v lietadle v dome muž Strávil som na ňom dlho a nakoniec som vyhral (takmer hodinu nehrajte to jeho ľudská peklo misia) pekná hra...... FAAAM
Tombola Minulý rok budem o 10 minút a nemám to zavedené v mojej centrále pracovať ešte niekoľko hodín, ktoré mi zaplatí môj nový zamestnávateľ, a musím to zaplatiť na ďalší posledný asi 1⃣ mesiac vopred, takže neviem, ako ďaleko sa mi vloží do hlavy, aby som zaplatil celú 🌕 za poplatok samozrejme a budem hore 👆 pár dní až do hod.
Zmenil som názor, je to tak nudné a z toho sa mi z toho zblázni, čo vôbec máš, vezmi si to, je to také nudné a zblázni sa, bude to tak, že je to hrozná hra, musím ju odinštalovať
Pamätám si túto hru, táto hra je veľmi pekná, len mi vŕta v hlave, ako? Podrobnosti nie sú až tak veľa, ale je to dosť. Som si celkom istý, že to VYROBIL jeden človek, tento človek je teraz talentovaný na hru, hra má ovládanie ako ovládač, ale na mobile je to naozaj pekná vec, ktorú do hry pridali, dúfajme, že iní páči sa mi to tak, ako sa mi to páči
TOTO JE BANJO A KAZOOIE RIPOFF. Pozrite, je to zábava a etapy sú dobré, ale je to blízko k banju a Kazooie. Jeho kvalita je skvelá pre nezávislú hru a nechcem byť drsný. Takže som hviezda, ale je to klon a tiež dobrý. dám to. Celkovo je to v poriadku
Veľmi dobrá hra. Ak máte radi banjo kazooie, toto sa vám bude páčiť. Žiadne reklamy, žiadne chyby, žiadny zlý uhol pohľadu. Táto hra si zaslúži 5 hviezdičiek.
Toto je najlepšia hra, akú som kedy hral. Túto hru si prosím nesťahujte. Po určitej úrovni sa úrovne opakujú.
Úžasná hra! Neboli v hre žiadne chyby alebo čokoľvek iné, ale môj návrh by bol, aby mohli hrať v mutiplayeri, aby som mohol hrať so svojimi priateľmi!
Kamu yang hlavná hra hihihihihi!
Zaberá toľko miesta, ktoré by ste mohli použiť na skutočne dobré hry alebo aplikácie pre minecraft. Zmeňte to prosím😊😊😊. Urobte z obrázka, ktorý hru vysvetlí pri sťahovaní, spazickejší😊😊😊 to je všetko, dúfam, že zmeníte ten zlý vzhľad 😢 lepšie to bude za 1 deň!!!!!!!!!!!!!! Urobte to ZAJTRA
[Plataforma 3D] Super Bear Adventure Aventura cuei
Toto je dobrá hra! Ale sekcia "Zakázané" má chybu.
Hjejenemdd
Super hra
Car Driving School : Car Games Авантуристичке vam
[3D Platformer] Super Bear Adventure アドベンチャー ulq
gb
[3D-платформер] Super Bear Adventure Приключения psz
ÚŽASNÁ HRA. veľmi podobný super mario 64. Veľmi hladká a citlivá podpora ovládača. Veľmi dobrá grafika. SKUTOČNE som si prial, aby existovala online zložka, ako je režim pre viacerých hráčov. Napriek tomu zábava. Ktokoľvek pracuje na tejto dobrej práci a len tak ďalej! Môžem si len predstaviť, aká dobrá bude finálna verzia...
Bola by to skvelá hra, ale je ťažké prejsť cez každú úroveň. Prečo to neuľahčiť. Príliš veľa vecí po tebe a ja stále strácam životy. Tiež keď dostaneme kľúč, na odomknutie medveďov, keď zomrieme, musíme začať odznova a neustále opakovať, čo sme už v hre dosiahli. Ako keby ste sa museli vrátiť a znova nájsť kľúče. Potrebuje veľa vylepšení v tejto hre. Tiež by bolo pekné mať zbraň alebo niečo na boj s tým, čo je po nás. Prosím odpovedz ! Ďakujem ti.
Toto je úžasná hra! Každá vec je úžasná! Ovládanie je skvelé, grafika je skvelá! Jediným problémom je snaha získať vzhľad, ktorý chcete...ale každá vec je úžasná!
Toto bola úžasná hra! Zvyčajne nehodnotím ani nepíšem recenzie, ale po tom, čo si hru zahrám, musím. Stiahol som si to, pretože som sa nudil a chcel som nie logickú hru, a dostal som túto úžasnú hru! Šéfovia neboli príliš tvrdí, možno s výnimkou dezertu, pretože to bolo veľmi ďaleko, ale okrem toho sa mi to páčilo! OK, ahoj
Naozaj pekná hra, nech sa páči
... Adventures · Super Pixel Racers · Super Punchman Key · Super Raft Boat · Super Retro Charge · Super Rocket Shootout · Super Rude Bear
pekná hra ale niekedy je to nuda ._.
Je to naozaj dobrá hra, mali by ste si ju vyskúšať, bude dobrá Myslím si, že je to naozaj dobrá hra Myslím, že by ste si ju mali stiahnuť, hra vás veľmi baví. Viem, že mnohým ľuďom sa táto hra nepáči, ale mne sa to naozaj páči zábavné a naozaj milujem medveďa na rôznych mapách, mám s tým trochu problémy, ale stále som rád, že hra bola taká zábavná a je to naozaj dobrá hra a rád ju hrám, pretože ma to baví viac ako zvyčajne vás mali by ste si ho stiahnuť a dúfam, že sa vám bude páčiť
mám
Táto hra je zábavná, ale mám jeden problém, ako zabiť najväčšiu korytnačku 🐢
[Plataforma 3D] Super Bear Adventure Aventura cuei
Uu
[3D Platformer] Super Bear Adventure APK 1.9.9.1 stiahnutie pre ...
Milujem to. Je to zábava.
Je to dobré, ale naozaj ťažké, takže jej dávam tri hviezdičky
SKVELÁ HRA!!!! Milujem skiny! Niektoré sa mi nepáčia, ale väčšina z nich je úžasná!!!!! A reklamy, ktoré skutočne dostávate, sú tie, ktoré získavajú ceny a zaujímalo by ma, či by ste mohli znížiť cenu vecí, ktoré stoja 1250 (nie skutočné peniaze), je len trochu ťažké kúpiť tieto veci, aj tak je tá hra NAJLEPŠIA. dobrá práca NAVŽDY
Spočiatku je veľmi ťažké hrať, bude to ľahké, ale keď začneme objavovať, bude to veľmi ťažké.
Táto hra je SUPER, ťažká. Ale to sa mi páči. Toto päťhviezdičkové hodnotenie nie je len preto, že mi to hra povedala, ale preto, že hra má úžasnú grafiku, úžasné funkcie a množstvo dobrodružstiev! 5 hviezdičiek! . Btw hru som dohral, koniec bol chorý!
Ak hľadáte skvelú hru, ktorú by ste si zahrali, keď sa nudíte, získajte túto hru. Nebudete ľutovať, sľubujem! Môžete si prispôsobiť svojho medveďa, dokončiť úrovne a keď sa trochu dostanete do hry, môžete odomknúť veľmi zábavné minihry! Skúmanie je tiež super zábava. Odporúčam túto hru na 100%
Táto hra je taká pekná toto je moja obľúbená hra Táto hra sa mi páči táto hra je veľmi skákacia, ale veľmi veľmi fantastická yah bahut hi Achcha hra hai Mujhe yah hra bahut pasand Aaya ismein to bahut Sare mountains bhi hai bahut ahoj hra Achcha tak fantastická taká pekná Páči sa mi táto hra Hrám iba túto hru hru Bus Yahi hra Shetti hun bahut aktivity wala hra hai 🥰😘😊☺👍
Veľmi zlá hra Nerozumiem tejto hre veľmi biedne
Look Not ok Oh Go World Fun
Toto je jedna z mojich najobľúbenejších hier v podobnej histórii, ale jedna otázka, kedy ju dokončíte, pretože som porazil posledného bossa a vlastne sa nič nestalo, takže budete radi pridávať veci? Prosím odpíš späť. A celkovo MILUJEM túto hru
Táto hra je taká dobrá. Vždy som chcel mať na svojom telefóne dobrú plošinovku a táto hra to dokázala. Tiež milujem medvede, takže to bolo oveľa zábavnejšie. Táto hra mi skutočne dala spomienky na klasické plošinovky ako Mario Bros a crash bandicoot. Spôsob, akým sú úrovne vymyslené a už len samotný pocit z hry je tak zábavný. A ja túto hru tak milujem a ďakujem za taký úžasný zážitok z hry! 🐻🦊🐊🐝🐧🐰 nejaké emotikony, ktoré som nenašiel.
Po mnohých dňoch a pokusoch vydolovať 10 tristopiových lístkov ma sklamalo, že mi ich nedovolí kúpiť. Neviem, ak to nie je také cena, alebo je to len odpočúvané, ale môžete opraviť tých 10 tristopiových kozmetických prípravkov, aby sa dali kúpiť, naozaj chcem získať ten futbalový kanónový klobúk?
To je super, porazil som korytnačieho golema a yetiho, ako pred 2 rokmi. Ale chcem sa vrátiť a pozrieť si všetky jeho aktualizácie
Veľmi sa mi páči hra, pretože je taká zábavná a ovládanie je naozaj jednoduché a moje obľúbené mesto je.
Toto je jednoducho najlepšia 3D plošinovka v obchode s hrami, úrovne sú zábavné a dobre navrhnuté a soundtrack je tiež úžasný. Len dúfam, že v budúcnosti pridajú ďalšie úrovne, pretože ich nie je veľa, aj steny, ktoré blokujú úrovne, by sa mali nazývať Bear-icades.