Post by palmrabygepho on Feb 5, 2022 23:06:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות הרבה כסף ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
Join Clash 3D อาร์เคด gmeq
טובבבבבבב
זה כיף אבל לפעמים אי אפשר להזיז את כולם
ממש כיף ממליצה
משחק שאם אתה משועמם תשחק
למרות שהמשחק עצמו משעשע במקצת, אתה יכול לשחק במשך כחמש עשרה שניות, ואז תוכל לצפות בפרסומות במשך זמן רב לפני שאתה משחק שוב. אני מצפה למשחקים שיהיו כמה פרסומות אבל זה צולע ברמה הבאה.
המשחק הזה ממש טוב
ההממ צכגרייידהףח
So with the folks who are looking for a clash of ... Blender is made as a 3D animation suite but includes a purposeful video editor that
המשחק חמוד אבל יש בו יותר מדי פרסומות מכדי שיהיה שווה את הזמן. אפילו כשאני לוחץ על "לא תודה" על ההצעה לקבל מטבעות נוספים על ידי צפייה בעוד מודעה ארוכה, היא עדיין צצה מודעה בכל מקרה. זה לא מספיק כיף כדי להצדיק לבזבז יותר זמן בצפייה בפרסומות ממה שאני משקיע בפועל במשחק.
משחק די גרוע. רעיון פוטנציאלי מעניין, אבל זה לא מפותח. המשחק ממש חוזר על עצמו ומשעמם. גרפיקה גרועה שאתה יכול למצוא בכל משחק נייד גרוע אחר. מכניקה חסרת תועלת. פרסומות בכל רגע אפשרי. אני יודע שאתה רוצה להרוויח כסף, אבל למה אתה לא עושה משחק שווה את הכסף? מה דעתך לקבל רק את מודעות התגמול, אבל להפוך אותן לשוות את זה? אל תוריד את זה.
שום דבר חדש עם המשך המשחק...כל שלב זהה לקודם... די מונוטוני
Elena Casanova Instagram - hair-nerd
המשחק משעמם וחוזר על עצמו, שיחקתי במשחקי סרק שהם פחות. הרבה פרסומות (אבל זו הנורמה במשחקים כאלה), כל מי שאומר שהם השקיעו בזה שנים כדי שהם צריכים לקבל את הכסף, אני יכול כנראה לעשות את זה באחדות תוך כמה ימים. כמו כן, האם זה באמת מעצבן ומגעיל שבו לאפשרות "לא תודה" לוקח שלוש שניות להופיע, כשהאפשרות האחרת היחידה היא מודעה. גם בלי סאונד, אפילו לא קצת מוזיקת קוד פתוח ברקע. לא ממליץ בכלל.
לא בדיוק כפי שפורסם. האם המודעה, אחרי שתעביר את הדמויות שלך דרך הכפפה, הם נלחמים בחבר'ה האדומים. במשחק הם פשוט נתקלים בהם ונופלים. הפקדים גם די משעממים, פשוט הזיזו את האצבע כדי להזיז את הדמות שלכם. 3/5 כי משעמם
יותר מדי מודעות כדי לאפשר לזה להיות כיף.
המשחק הזה מעולה וממכר. אבל, אולי המשחק הזה יכול להוסיף כמה עדכונים. כמו למשל, היכולת לשנות גם את הצבע של האווטאר הקטן שלך והוא יישאר בצבע זה. אולי עוד סקינים, אספתי את כולם. ואולי גם היכולת להילחם באנשים אמיתיים, ולהפציץ ערים של אנשים אמיתיים ולשחק עם החברים שלך. אבל חוץ מזה, המשחק הזה נהדר ואני אוהב אותו!
כל רגע פרסומות אבל משחק טוב
כל מי שמתלונן על הפרסומות היה צריך לקבל את הנקודה הזו כבר (טיפ: כבה את ה-WiFi בזמן משחק). התלונה שלי עם המשחק הזה היא שאין תחושה של התקדמות. בהתחלה הם מנסים לאלץ את זה על ידי מתן "עיר" לבנות בכל פעם שאתה מנצח בוס. כלומר, עד שאתה מנצח את השלישי, אז זה פשוט מפסיק. כנראה בגלל שעד אז יהיה לך משעמם מהמשחק, או שנגמרו להם המפות😅.
מודעות חודרניות עד כדי כך שהן מבקשות ממך לצפות באחת אחרי כל "סיבוב" של 10 שניות, וגם אם תבחר לא לצפות באחת תמורת פרס, אתה יכול בסופו של דבר לקבל מודעה של 30 שניות שלא ניתן לדלג עליה. יש גם מודעות באנר בחלק העליון והתחתון של המסך ואתה צריך להמתין בין הסיבובים כדי ללחוץ על "לא תודה" אם אתה לא רוצה לצפות במודעת תגמול.
אני מדרג אותו ב-5/5 כי זה משחק מאוד ייחודי. הבעיה היחידה היא בבקשה להוסיף עוד סקינים ולעשות את האיכות טובה.
רמות מסוימות הן ממש בלתי אפשריות. גם אם אתה צובר מספיק אנשים, הקבוצה שלך כל כך גדולה שאם יש דוקרנים בסוף אתה *לא יכול* להימנע מהם ובסופו של דבר נשארו רק כמה. עיצוב משחק נורא. אם אתם מתכוונים ליצור משחק סרק יחסית כזה, ודאו שהוא ניתן לנצח
פרסומות יותר מדי אבל את החלק הקרב אני אוהב. העורות השונים ורמות הבונוס גם משדרגים מטבעות. אני אוהב את זה אבל בבקשה הסר את המודעות.
המשחק הגרוע ביותר הצטרף ל-clash 3d לפני ההתקנה אני חושב שהמשחק מדהים אבל אחרי ההתקנה אני סומך על זה שהמשחק גרוע כי כשאנחנו משחקים יש הפרעה שמסך שחור מופיע וכו'. המשחק הכי גרוע העצה שלי בבקשה אל תתקין תודה
ממשחק טוב
הלגלרל כלכלהכלגצרצרלבןםבחגןסןסחגלהלהתתגבלבתלסךץ גץץבדץ,תדדת
2.29 מהמפתח Supersonic Studios LTD בחינם (Android). הגרסה האחרונה APK Join Clash 3D.
You will go on an endless journey with Join and Clash 3D legend. You have to save your friends who are trapped by the cursed and killer leopard and defeat
אני שונא את זה, משעמם וכל רמה זהה לקודמתה!! הרבה פרסומות!!
זה משחק טוב! אבל אני חושב שאתה צריך להיות מסוגל לשחק עם אנשים אחרים כמו לרוץ איתם עד הסוף ואז להפוך לבסוף בסוף להילחם בגדול!!
המשחק הזה הוא זבל בשבילי ואני התקין אותו והוא אפילו לא נותן לי להיכנס אליו הוא ממשיך להראות מסטארבקס ואיך זה עדיין נראה אני יכול להגיע לחתול וכאלה אבל אני לא יודע למה זה לא יעבוד בבקשה תקן את זה עד אז אני אשמור שזה כוכב אחד. תודה
גרפיקת משחק מדהימה לשחק. צריך שדרוג נוסף באפליקציה על ידי הוספת שלבי טורנירים קשים באפליקציה לשחק.
Angry Birds 2 Fritidsspill butn
조이느 클래시 3D 아케이드 ojzn
יפה
היחס בין מודעה למשחק הוא בערך 1:1, שזה פשוט יותר מדי פרסומות. הקש האחרון היה מודעה שכפתור ה-"x" לעזוב לא היה פונקציונלי, וניסתה לאלץ אותך להוריד את כל מה שהיא מוכרת. סגרתי את התוכנית וכתבתי את הביקורת הזו. המשחק היה בסדר אבל לא מרהיב.
משחק מושלם
למשחק עצמו יש פוטנציאל להיות מהנה, עם זאת, המודעות הופכות אותו לבלתי שמיש. אתה צריך לחכות 30 שניות למודעה כדי לקבל מתנה, ואז להמתין למודעה נוספת של 30 שניות כדי לקבל את המתנה בלי שום דרך לעקוף אותה. אתה צופה יותר בפרסומות מאשר מקבל לשחק... גם זו לא הגזמה. רוצה לבזבז את היום שלך בצפייה בפרסומות? אז בכל אופן קבל את המשחק הזה. אולי לשנות את השם ל"פרסומות עם התנגשות 3D מדי פעם"? זה יהיה יותר כנה.
כרכ
Join Clash 3D Аркадни mlvf
כבד מדי. אני רק רוצה לשחק את המשחק. אפילו לחיצה על "לא תודה" למטבעות מוגדלים על ידי צפייה במודעה; אתה עדיין מקבל מודעה. היה כיף קצת, אבל עם השימוש המופרז במודעות הסרתי אחרי 5 רמות.
Join Clash 3D Arcade nrpv
משחק נוראי לחלוטין, בערך כל 10 שניות אתה מקבל את האפשרות לצפות במודעה וכל דקה בערך אתה צריך לצפות בכפייה. המשחק פשוט מדי מכדי להיקרא משחק
ואוו
זה משחק כיפי ממש ממש
Archery Elite™ - Archery Game - אפליקציות ב-Google Play
המשחק הזה מדהים😍. אני אוהב את זה😚! הביקורת שלי היא שהמשחק היה כיף. אבל אנשים לא הבינו שפרסומות מגיעות אני יודע. אם אני סוגר את האינטרנט שלי כדי שלא תבוא מודעה. אתה יכול בבקשה לקחת את האפליקציה הזו. אתה יכול לסגור את האינטרנט שלך אין בעיה. 😉
המשחק הוא בדיוק כפי שפורסם. זה פשוט כל כך מעצבן עם הפרסומות. אני מבין שאתה צריך לקבל את ההכנסות ממודעות. אבל אם אתה מציע לי מטבעות נוספים על ידי צפייה במודעה, ואני מסרב, אני עדיין לא צריך לצפות במודעה
אני אוהב את המשחק הזה כי למשחק הזה יש מודעות אבל אל תדאג המשחק הוא הטוב ביותר לנצח
מפוצץ פרסומות
משחק מאד חמוד! ממליצה בחום! אין בכלל הרבה פרסומות!
Join Clash 3D Аркадни mlvf
זו בדיחה, כל מטרת המשחק היא להרוויח למפתח כסף. יש כל כך הרבה מודעות שזה מטורף, זה ישאל אם אתה רוצה לצפות במודעה של דברים נוספים, וייתן לך מודעה בכל מקרה. שלא לדבר על הגרסה ללא פרסומות היא 5 דולר. המשחק הנורא הזה לחלוטין רוצה שישחקו 5 דולר ללא פרסומות. זה לא שווה את הזמן שלך אם לא היית מודע כבר.
אהבתי את המשחק הזה. אבל כל כך הרבה דברים גררו אותו דרך הבוץ. ראשית: דרך למודעות רבות. שנית: גרפיקה איומה שלישית: תקלה בתחפושת שבה היא מציגה את התחפושת הלא נכונה שיש לי. תקן חלק מזה, ואני אתקין מחדש.
יותר פרסומות ממשחקים